Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Krafttak for sang

Krafttak for sang.JPG

Harstad kommune har i 2015 takket ja til å være pilotkommune i prosjektet Krafttak for sang. Dette prosjektet er en satsning på sang i lokalsamfunnet. Sang er både helsebringende, læringsfremmende og grensesprengende. Gjennom å synge uttrykker vi våre følelser og kommer nærmere hverandre. Høsten 2015 startet arbeidet for å gjøre Harstad til en syngende kommune.

FaCEBOOK SYMBOL.pngTrykk her for å følge Syngende Harstad på Facebook

Syng på toppen!

Alle de lette og moderate turene i Ti på Topp i Harstad har fått hver sin sang fra kommunens eget sangrepertoar.

Trollvassåsen. Foto Arne W. K. Jensen

Sang i barnehagen - ny dato

Tirsdag 6. desember inviterer vi til seminar om sang i barnehagen, for barnehageansatte.

Plakat barnehageseminar 2

Gratulerer Harstad skole

Vi gratulerer Harstad skole som har sunget seg til konsert med The Main Level fredag 17. juni kl. 13. Dere er flotte representanter for vår syngende kommune!

Bli med og syng på Harstad Mottak

Torsdag 21. april kl. 17:00 fyller vi Harstad mottak med sang! Både nye og gamle Harstadværinger inviteres til å bli med.

Harstads favorittsanger er kåret

Denne høsten har Harstad kommune samarbeidet med Harstad Tidende om å samle inn og stemme frem Harstadfolkets ti favorittsanger. Endelig er resultatet klart.

Foreslå sanger til Harstads repertoar!

Som del av arbeidet mot å bli en syngende kommune skal Harstad få sitt eget sangrepertoar og trenger din hjelp! Hvilke sanger bør være med? Foreslå sanger på Harstad Tidendes hjemmeside.

1 | 2