Harstad - den lille store byen

Vi har landsdelens største kulturhus, vi har festivaler og festspill. Vi jobber hardt for å leve opp til vårt slagord – attraktiv hele livet. Her skal det være godt å leve, bo og arbeide hver eneste dag, noe som gir en meningsfull hverdag for våre ansatte, og best mulig tjenester for våre innbyggere. Her finner du svært gode bomuligheter, både urbant og landlig. Kort vei til garantert barnehageplass, gode skoler og fantastisk natur. Harstad by er liten nok til å bli kjent med mange, og stor nok til nye opplevelser og gleder hver dag.

Dette må du vite før du skal søke på ledig stilling hos oss

Dersom du allerede arbeider i Harstad kommune bruker du samme brukernavn og passord som du bruker når du logger deg inn på ditt arbeidssted. Har du glemt dette, trykker du på Glemt brukernavn og passord og følger lenkene du får der. NB! All kommunikasjon fra dette systemet kommer på din jobb e-post, altså den som slutter på  @harstad.kommune.no.

Dersom du tidligere har hatt et arbeidsforhold i Harstad kommune må du sende e-post til regnskapsenheten@harstad.kommune.no og be om at brukeren din åpnes slik at du kan søke på ledig stilling.

Dersom du aldri har hatt et arbeidsforhold i Harstad kommune oppretter du deg en profil ved å trykke på Registrer søker og følger instruksene på skjermen.

Merk at hvis du forlater søkeprosessen i mer enn 30 minutter, vil siden nullstilles og du må starte på nytt. Vi beklager ulempen dette kan medføre og anbefaler deg derfor å skrive selve søknadsteksten i Word før du starter på søknadsprosessen. Da har du den klar og kan kopiere den over i rekrutteringssystemet etterpå.

Dersom du trenger hjelp underveis i prosessen kan du ta kontakt med personalservice på et av følgende nummer:
941 65 082
945 54 528
908 87 391

Lykke til og velkommen med søknad!


Harstad kommune skal være attraktiv hele livet. For å levere gode og meningsfulle tjenester til våre innbyggere trenger vi flinke medarbeidere.

Alle ansatte i Harstad kommune medvirker til kontinuerlig forbedring i arbeidsprosessene på avdelingene og omsetter kommunens felles verdiplattform (Åpenhet, Respekt, Engasjement, Ansvarlighet, Læring og Utvikling) til praksis i egen hverdag.

Vi jobber med nye og moderne metoder for utvikling av organisasjonen vår, vi forsøker å ansette flest mulig i hele stillinger - og jobber kontinuerlig og systematisk for å bli bedre.

 


Her finner du alle ledige stillinger i Harstad kommune